Pronájem skladu 120 m², Český Krumlov

25 000 Kč za měsíc G zálohy na energie cca 4.500.- Kč / měsíc., bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního serv
1/5
Kontakt servis CZ s.r.o.

Kontakt servis CZ s.r.o.

České Budějovice, Pražská tř. 563/99

Popis nemovitosti

V zastoupení klienta nabízíme pronájem skladových prostor v průmyslové části města Český Krumlov. Jedná se o zděnou halu s výměrou 120 m2. Prostor má skladovací výšku 4m. Skladovací prostory lze rozšířit o úložný prostor nad vestavbou kanceláří.

V rámci prostor jsou k využití společné toalety a kuchyňka. Vytápění prostoru je zajištěno centrálním topením - tepelným čerpadlem. Náklady na vytápění, vodu a elektriku jsou cca 4 500.- Kč / měsíc (podružné měření - účtováno pronajímatelem).

Objekt je možné využít jako sklad nebo prodejnu po domluvě i jako výrobnu. Areál je zabezpečen hlídací službou a je výborně umístěn s dostatečně velkým vjezdem s asfaltovou plochou i pro nákladní automobily. K prostoru jsou rezervována 4 parkovací místa v areálu.

Po dohodě s vlastníkem jsou možné úpravy prostor. Je preferován dlouhodobý pronájem. Aktuálně je prostor využíván pronajímatelem, v případě zájmu bude obratem připraven k nastěhování. Volné IHNED.

Měsíční nájemné činí 25 000,– Kč + měsíční vyúčtování za energie cca 4 500,– Kč/měsíc. Odměna RK ve výši 25.000.- Kč + DPH. Pro bližší informace či rezervaci prohlídky, kontaktujte makléře zakázky.

Základní údaje

Cena nezahrnuje DPH, Poplatky, Provize
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti TM-7453
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 120 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Kontakt servis CZ s.r.o.

České Budějovice, Pražská tř. 563/99

Zobrazit kompletní nabídku RK

Kontakt servis CZ s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist