Prodej bytu 2+kk 51 m², Český Krumlov

Keller Williams Czech Republic

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nadstandardní byt 2+kk v lokalitě Nové Spolí, Český Krumlov. Tento moderní byt se nachází v prvním patře novostavby z roku 2020 a nabízí komfortní bydlení v klidné a žádané části historického města.
Byt je navržen s důrazem na detail a kvalitu materiálů. Veškerý nábytek je vyroben na míru krumlovským truhlářem panem Kozelským, což zaručuje jedinečnost a preciznost provedení. Kuchyňská linka je od renomovaného kuchyňského studia Jindra a je osazena špičkovými spotřebiči značek Siemens a Miele, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na moderní bydlení.
Obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem poskytuje ideální prostor pro rodinné setkání či relaxaci. Z obývacího pokoje i ložnice je vstup na terasu. Byt je vytápěn podlahovým topením.
Součástí prodeje je také praktický sklep, který nabízí dostatek úložného prostoru pro sezónní věci, sportovní vybavení či další potřeby. K bytu náleží parkovací místo situované na parkovišti přímo před domem.
Lokalita Nové Spolí v Českém Krumlově je vyhledávaná nejen pro svou krásu, ale také pro blízkost k historickému centru města, které je jako na dlani. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně obchodů, restaurací, škol i zdravotnických zařízení. Kultura a příroda jsou doslova za rohem, což ocení zejména milovníci historie a aktivního životního stylu.
Tento výjimečný byt splňuje všechny atributy moderního bydlení a je ideální pro všechny, kteří hledají klidné místo k životu s vysokým standardem interiérového zpracování.
Pro bližší informace a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu!

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 27076
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 51 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist